Coaching

Het is mijn grootste ambitie zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken in hun werk. Dit doe ik door bedrijven te helpen, maar ook door  persoonlijk te coachen. Om zo zoveel mogelijk mensen te helpen richting dat werkgeluk. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met plezier naar je werk. Dat wil toch iedereen?

Ben of ken jij iemand die hier wel een stap in zou willen zetten? Kijk dan hieronder hoe we dit samen aan kunnen gaan of stuur me een berichtje, dan kijken we van daaruit samen verder.

DEEPDIVE

Ga op zoek naar jouw why

Om succesvol en gelukkig te worden is het belangrijk te beginnen bij de waarom. Met het  deepdive programma gaan we op zoek naar jouw why en leggen we het fundament voor jouw vervolgstap. 

You, me & your usp

Ontdek jouw onderscheidend vermogen

Iedereen is uniek. Het is de kunst dit te vertalen naar je onderneming. Tijdens dit programma ga je aan de slag met het Unique Selling Point van jou of van jouw bedrijf. En definieer je het onderscheidend vermogen, zodat je van daaruit de juiste keuze kunt maken.

Confetti! 

Breng jouw what naar een hoger plan

Één plus één is drie. En zo werkt dat ook met brainstormen. Ontdek tijdens het confetti programma welke kansen en mogelijkheden jij of je bedrijf nog meer heeft en wat er nog allemaal aan potentie ligt!

LINE-UP

Niet denken maar doen

Klaar met dromen en toe aan een een concreet plan? Schrijf je dan in voor het line up programma, zodat je je dromen en ideeën vertaalt in een concreet business- of actieplan.

beer hunting

Onderzoek en versla jouw belemmeringen

Is de wil en intentie er wel, maar spelen er nog te veel beren op de weg om echt de stap te zetten in de juiste richting? Ga dan mee op pad en versla jouw obstakels! 

Ken je klant

Personaliseer jouw klant en sla nooit meer de plant mis

Tijdens deze sessie doorgronden we de doelgroep van jouw droom(onderneming) en hun behoeften om zo tot een gedetailleerd profiel van jouw ideale klant te komen. Als basis van jouw perfecte aanbod als persoon of als bedrijf.

Fairy finance 

Zet jouw financiën op een rij en wees op de toekomst voorbereid

Dromen is leuk, maar het moet ook financieel haalbaar zijn. In deze module zoomen we specifiek in op jouw financiële doelen, denken we na over verdienmodellen en stellen we samen een houdbaar financieel plan op. Zodat jij niet voor verassingen komt te staan en gefundeerd actie kunt nemen om de resultaten te boeken die jij voor ogen hebt.

Frisse wind

Haal de bezem door je onderneming en/of plannen en ga fris van start

Toe aan een scherpe blik en frisse wind door jouw plannen of jouw bedrijf? Schrijf je dan in voor het Frisse Wind Programma en blaas je ideeën of onderneming nieuw leven in.

Ben jij toe aan een een stap richting geluk en plezier in je werk? Of nieuwe energie? Neem dan contact op.

VIP programma

Tijdens het VIP voor 1 dag programma staat alles in het teken van jou en jouw onderneming. Samen duiken we in jouw why, ontdekken we je Unique Selling Point, gaan we jouw belemmeringen aan en strooien we net zo lang met confettie tot jouw perfecte what uit de bus komt rollen.

Fix it tweedaagse

Met het FIX-IT programma zet jij de volgende stap richting actie!  In twee dagen definieer jij de ideale klant van jouw onderneming, kies je het perfecte verdienmodel en stel je een strak actieplan op om jouw bedrijf te leiden naar succes.

Built your Business week

Tijdens het BYB programma komt in 1 week alles aan bod wat jij nodig hebt voor het bouwen van jouw ideale bedrijf.  Samen met andere ondernemers spar je, kom je tot nieuwe inzichten en definieer je waar jij voor wilt gaan.

Vertel de wereld waar je voor staat! 

Om de juiste mensen aan te trekken, is het nodig om anderen te laten weten dat je er bent en waar je voor staat. Een goed verhaal is daarvoor doorslaggevend. Zie hieronder hoe jij je klaar kunt maken voor het uitdragen van jouw verhaal.

Wonderfull webteksts

Jouw website is je uithangbord. En hier help ik jou graag bij! Met Wonderfull Webteksts zorgen we voor een goede opbouw en pakkende teksten, zodat jouw verhaal het beste uit de verf komt.

Pitch perfect

Een goed verhaal hebben is één. Maar dat verhaal ook goed over de bühne brengen is twee. Met de Pitch Perfect module stel jij jouw verhaal samen en leer je hoe je dit krachtig kunt presenteren.

Ondernemen doe je niet alleen! Ik ben graag jouw klankbord om op koers te blijven. 

Blijf scherp 
Lange termijn coaching

Just keep sparring

Met het sparringstraject schakel jij jouw eigen business coach in waarmee je wekelijksof maandelijks overlegt, dilemma’s bespreekt, over vraagstukken spart en besluiten neemt over strategische keuzes. Zo blijft jouw bedrijf getoetst op de keuzes die gemaakt worden en de richting waarin ze beweegt.

In contact met de strrrippenkaart

Met de strippenkaart heb jij een tegoed in handen om hulp en sparren in te zetten wanneer jij dat nodig hebt. Kleine of grote vragen, live of telefonisch. Allemaal af te stemmen via het aantal knipjes op jouw strippenkaart.

Popcorncalls

Heb jij een acute hulpvraag of een losstaand thema waar je over wilt sparren en wil je daar eenmalig over in contact komen?  Dat kan met de Popcorncalls. Dit zijn losstaande sessies via telefoon of Skype. Gewoon wanneer het jou uitkomt dus. 

Let’s Get Started! 

Wil jij de volledige potentie uit jezelf, je zelfstandige onderneming of je bedrijf halen? Neem dan contact op. Ik help graag met ontdekken, doorontwikkelen of uitvergroten!