Creatieve support met plezier en energie

You’ll be amazed at what you’re capable of once you start believing in who you can

Motivatiemeisje helpt jou om te geloven in dat wat jij kan, wil of in gedachten hebt. Om net dat laatste stapje te zetten en over te gaan op DOEN. Jíj kan dit, jij bént uniek en jouw plan is fantastisch! (ohja en je nieuwe outfit waar je over twijfelt om aan te trekken ook). Alles waar jij net even dat laatste zetje voor nodig hebt, daarvoor is Motivatiemeisje er. Jouw supporter, jouw luisterend oor, jouw klankbord om je twijfels te ‘dumpen’ en daarna vooral gewoon verder te gaan met datgene waar jij in gelooft.

Want dát, dat is toch zo heerlijk!  

Dit gaat over samen doen. Gezien worden. Aanmoedigen! YES, YOU CAN.  Tegenwoordig worden we zo vaak op onszelf aangewezen, en worden we zo vaak bemoedigd te gaan voor zelfliefde. Liefde voor jezelf en uit jezelf en in jezelf. En natuurlijk is dit belangrijk, maar hee je hoeft niet álles alleen te doen. En je hoeft niet ál je zelfvertrouwen (of liefde) uit jezelf te halen! Sommige dingen zijn gewoon spannend en dan is het heerlijk als iemand anders er net zo in gelooft als jij.

Daarom zou ik liever gaan voor supportive samenleven. Daar ga ik voor met motivatiemeisje.  Support, aanmoediging, meedenken, betrokkenheid, chemie, energie, 1+1=3. Want, we are not made to be alone, we are designed to be in community.

Benieuwd?

Support abonnement

✓ Live kick-off
✓ Altijd appen: coaching wanneer jij dat nodig hebt
✓ Toegang tot mijn team

Eenmalig €375 + €175 per maand

Resultaat: Luisterend oor, motivatie, support, stok achter de deur, alles wat jij nodig hebt om op jouw koers te blijven


Hart voor de ander is mijn grootste goed. Écht willen helpen. Daarom, mensen met wie ik werk zitten in mijn hart. mijn team. Ze horen bij mij, ik denk ten alle tijden met ze mee en hun geluk is net zo belangrijk voor mij als voor henzelf. Samen komen we tot grootse hoogten. Een community van mensen die aan staan, dat is waar ik, Simone, voor ga staan. Je bent meer dan welkom.

Creativiteit en een luisterend oor op afroep

Als ik naar de kapper wil, dan wil ik eigenlijk geen week wachten, maar dezelfde dag nog terecht.

Zo is het ook met coaching, hulp, een luisterend oor, writersblock, ideeën en  van gedachten wisselen. Je wilt niet wachten tot je je verhaal kwijt kunt en je wilt niet wachten tot iemand tijd voor je heeft. Je wilt jouw gedachtes, gevoelens, behoefte voor hulp meteen kwijt.

Dat kan! Daaorm is deze dienst, dit exclusieve telefoonnummer in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand kun jij 24/7 jouw vraag stellen, hart luchte, je verhaal doen of je idee delen. Én, je krijgt altijd reactie. Niet altijd direct, zeker niet na een week.

Instant coaching, hoe alle coaching zou moeten zijn

Let’s live
Siemwork voor iedereen

Siemwork is er niet alleen voor teams, organisaties of ondernemers. Siemwork is er voor iedereen. Door Motivatiemeisje in het leven te roepen kan ik iedereen helpen richting een leuker, blijer, opgeruimder en opgewekter leven. 

Welk thema er ook in jouw leven speelt, ik denk graag met je mee. Of gewoon jouw maatje zijn, dat kan natuurlijk ook. Je kunt terecht met je twijfels, frustraties, onzekerheden, maar ook zeker je successen. De dingen waar je trots op bent, waar je meer van wilt. 
A joy shared, is a joy doubled. 
You go human!

Enne, joy is dus niets zweverigs, maar juist heel concreet. Het gaat niet over iets ongrijpbaars wat toevallig voorbij waait, joy gaat over jouw ruimte innemen en gaan staan voor jouw leven zoals jij dat voor je ziet. Geluk is hét startpunt voor echt goed kunnen doen en een verschil kunnen maken. Daarom kan ik nog steeds niet begrijpen hoe het kan dat we geluk zo vaak vergeten in ons leven vol drukte.

Daarom, plan daarom jouw kennismakingsgesprek in en ontdek hoe jij een stap kunt zetten richting dat leven.

In ons kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij jou past. Inzoomen op een thema, een dag speciaal voor jou of elke dag toegang tot contact. Jij bepaalt. 

Plan je gesprek, licht je leven door en kom er achter wat jou nog tegenhoudt voor het echte antwoord naar jouzelf. Tot snel!

 

Het mooiste is joy. Ik help jou daaromheen jouw leven te bouwen. Met een scherp oog, warmte en samen.
Dat is wat je krijgt. 100%

Liever (eerst) live coaching?

thema coaching

Het leven kent allerlei verschillende thema’s. En voor iedereen in elke levensfase vraagt een ander thema de aandacht. Met mijn Thema-coaching geef ik jou alles wat je nodig hebt op jouw thema. Als veranderkundige en fulltime levensgenieter zijn dit mijn specialiteiten:

* Komen tot een passend, vernieuwend en haalbare lifestyle die aansluit op wie jij bent, wat je kunt en wat jij wilt
* Uitwerken van wat jou uniek maakt
* Een concreet plan om dit te vertalen in de praktijk

Ik bouw levens vanuit joúw wensen, jouw waarden, wat jij belangrijk vindt en wie jij bent. Als ik jouw coach word, kan ik je 1 ding beloven: het wordt 1 groot avontuur waarin we onszelf gaan verbazen. Vanaf het moment dat jij ‘ja’ zegt, maken wij een knallende start en heb jij zeker weten een persoonlijk kompas waarop jij kunt gaan varen.

Mijn coaching is energie, verbinding, liefde en creativiteit. We gaan de diepte in en van daaruit omhoog. Zo hoog als wij willen. Ik verdiep me in korte tijd volledig in jou en jouw leven en help jou aan jouw richting.

Ik denk niet dat je hierna nog zonder mij wil, maar dat zien we vanzelf;) Hoe dan ook hou ik contact met jou, want na deze thema coaching plannen we sowieso een vervolgafspraak in waarin we samen naar jouw acties kijken en brainstormen voor jouw vervolg.

Is dat niet fantastisch?

Samengevat ziet het er dus als volgt uit:

✓ Digitale deepdive
✓ Live coaching
✓ Persoonlijk kompas
✓ Concreet actieplan
✓ Afspraak voor ons Vervolggesprek

 €750 (excl btw)

Wil jij helderheid op 1 van bovenstaande thema’s? Doe het!  Klik hieronder voor contact, dan gaan we in gesprek!

vipdag

Deze hele dag is voor jou. Zodra je aankomt, laat ik je eerst even landen in mijn heerlijke plek. We beginnen met een check-in en kijken daarin samen hoe we het beste uit de dag kunnen halen: “Wat wil jij vandaag meenemen naar huis?” Is de vraag die centraal staat en daar blijven we de hele dag trouw aan.

De check-in bepaalt het tempo, want ik werk graag vanuit de energie van het moment. En ik geloof heilig in de werking daarvan. Zo kunnen we de dag in de hoogste versnelling gaan en vol gas plannen maken. Of juist volledig vertragen en de diepte in gaan om daar te vinden wat er speelt en nodig is.

Alles kan, jij bepaalt. Dat is de kern van de strategiedag. Daarbij heb ik natuurlijk mijn waaier aan thema’s met bijbehorende oefeningen, lessen, kennis en best practices. Dus welk onderwerp jij ook kiest; daar kunnen wij mee aan de slag.

Hoe dan ook, je wordt met open armen ontvangen en je zult voor 1 dag onderdeel zijn van ons mini-paradijs op aarde. Aan het einde van de dag ga jij naar huis met nieuwe energie, een duidelijke kijk op jouw toekomst en een passend plan waar je mee aan de slag kunt.

Ook daarna ben ik er nog voor je, omdat: once you’re in, you’re in. Zodra jij een trajec tmetmij aangaat zit jij in team Siem en hebben wij sowieso d emaand na jouw strategiedag contact.

Samengevat krijg jij het volgende:

✓ Online Kick-off sessie
✓ Live Strategiedag
✓ Helder waar je voor staat
✓ Duidelijk waar je naar toe wilt

✓ Nieuwe energie, meer rust en vertrouwen
✓  Uitgewerkt 3 maanden plan
✓  Een maand toegang tot mijn advies/support
✓  Afspraak voor ons vervolggesprek
✓  Voor altijd Team Siem

Investering €1075 (excl btw)

Wil jij een dag met mij aan de slag? Kies dan dit en gun jezelf een JOU-dag!

Naast Motivatie en Luisterend voor jou, kan dit ook vallen binnen jouw organisatie

Motivatiemeisje
voor organisaties

Naast supportive samenleven geloof ik ook in supportive leidinggeven en supportive samenwerken. Gezien worden, kunnen ontladen, je hart luchten, sparren, een stok achter de deur, zelfvertrouwen, waardering.

Niet alleen thuis, maar juist ook in de context van werk. Want vrienden, familie, partners zijn belangrijk, maar een objectief, veilig luisterend oor die de context kent, en iemand die met je meedenkt, maakt een gróót verschil.

En toch zie ik dat maar weinig passen binnen de structuren van bedrijven en organisaties. Natuurlijk hebben we bila’s, intervisies of stand-ups waarin reflectie een belangrijk onderdeel is. Maar onze echte echte twijfels, gedachten, hoofdbrekers, onzekerheden, teleurstellingen of dilemma’s houden we vaak voor onszelf. Soms omdat we niet durven, soms omdat we de ruimte niet in willen nemen en soms omdat we denken dat we vast de enige zijn en niemand ons begrijpt. En daar gaat het mis. Want je hart luchten, delen, ontladen, is zo belangrijk. Voor persoonijk welzijn, samenwerken, groei, vitaliteit, wendbaarheid, flexibiliteit, geluk en het verhogen van onze creativiteit, energie en vertrouwen. Samen doen werkt! 

Daarom is er het Recharge Point. Met het Recharge Abonnement kunnen medewerkers laagdrempelig hun hart luchten bij een onafhankelijk en energiek aanspreekpunt.

Medewerkers kunnen kortdurend sparren (bijvoorbeeld veilig verhaal delen, advies vragen, tips en tricks bespreken of een plan van aanpak maken) en gaan herladen de deur uit.

Zie jij dat jouw medewerkers of collega’s zo’n oplaadpunt wel kunnen gebruiken en geloof je in wat ik zojuist met je heb gedeeld? Dan kunnen wij een continu oplaadpunt binnen jouw organisatie, voor jouw medewerkers, faciliteren. 

Om de week ben ik met het Recharge Point een dagdeel beschikbaar voor jouw organisatie. Een dagdeel waarin ik praat met medewerkers, luister, vraag, maar ook energie geef, creativiteit geef en meedenk over oplossingen voor cultuur-, structuur- en innovatiegerelateerde vraagstukken. Om zo blijvend de energie en het samen werken levend te houden. Ik leid jouw medewerkers op en steek hen aan met mijn mindset. Zodat zij op hun beurt het vuurtje weer kunnen verspreiden binnen jouw organisatie.

Voorkom stapelstress, zeg ja tegen innovatie, nieuwe energie en opluchting!

Kom erachter of jij mijn hulp kunt gebruiken en plan via onderstaande knop een gesprek in samen. 

Doel/resultaat: Opgeladen en opgeruimde medewerkers, enthousiasme, creativiteit, minder uitval, lager verloop, bevlogenheid, energie, tijdige signalen en vernieuwde ideeēn.

Duur: 1 dagdeel (a 3uur) per twee weken, waarbinnen elke medewerker een tijdstlot van 25 minuten kan reserveren

Hoe? Ik kom met liefde naar jullie toe voor een fysiek punt, maar het Recharge Point beschikt over een online systeem om dit veilig te realiseren.

Neem hier een kijkje als je dit interessant vindt voor jouw team, afdeling of organisatie en schroom zeker niet om dit te delen met managers of teamleiders die jij in je netwerk hebt. Dat maakt mij ontzettend blij! Liefs

Motivatiemeisje
voor ondernemers

Naast supportive samenleven geloof ik ook in supportive samenwerken en supportive ondernemen. Gezien worden, kunnen ontladen, je hart luchten, sparren, een stok achter de deur, zelfvertrouwen, waardering.

Ondernemen is fantastisch. De zelfstandigheid, de vrijheid, onbeperkt je droom (of dromen) kunnen waarmaken, álles. Maar tegelijkertijd kan het ook moeilijk zijn om te beginnen, spannend om de volgende stap te nemen of onzeker zijn of je (nog) wel het goede doet.

Daarom geloof ik zó in het belang van samen doen. Een maatje hebben, kunnen ontladen, je hart luchten, sparren, plannen maken. Ik geloof dat zelfstandig ondernemen fantastisch is, maar momenten van samen doen, een luisterend oor, meedenken, brainstormen gróót verschil maakt.

En toch zie ik het ons allemaal zelf doen. Natuurlijk we zitten in Masterminds of co-work plekken. Maar onze echte echte twijfels, gedachten, hoofdbrekers, onzekerheden of dilemma’s houden we vaak voor onszelf. Soms omdat we niet durven, soms omdat we de ruimte niet in willen nemen en soms omdat we denken de ander tot last te zijn. Terwijl het zo, zo belangrijk is. Voor persoonijk welzijn, de groei van ons bedrijf en het verhogen van creativiteit, energie en vertrouwen. Samen doen werkt! Zonder daarin je zelfstandigheid te verliezen. 

Daarom ben ik het Support Abonnement gestart. Met het Support Abonnement kun jij laagdrempelig sparren, je hart luchten of ongegeneerd advies vragen. Zonder dat je daar iets voor terug hoeft te doen. Een soort pitstop voor het hoofd. Een onafhankelijk, creatief, liefdevol en energiek aanspreekpunt. 

Het idee van Het Support Abonement is dat ondernemers kortdurend met mij kunnen sparren. Van veilig je verhaal delen, advies vragen of tips en tricks bespreken tot volmondig je frustratie, twijfels en spanning eruit gooien. Zodat je herladen verder kunt, met een duidelijke next step.

Mis jij een onvoorwaardelijk oplaadpunt, of heb je eerder geproefd aan onze samenwerking, maar wil je onze samenwerking nog niet helemaal loslaten?  Dat kan. Schrijf je dan in voor het Support Abonnement.

Voor bepaalde tijd ben ik jouw maatje als het gaat om al jouw vraagstukken in je ondernemerschap. Maar ook voor het vieren van jouw successen, het aanmoedigen van jouw nieuwe plannen en het supporten van jouw ideeën!  Ik luister, denk mee over oplossingen en doe er alles aan om jouw vertrouwen en motivatie hoog te houen. Ik leid je op en steek je aan met mijn mindset. Zodat jij op jouw beurt het vuurtje weer kunt verspreiden bij jouw klanten, familie, vrienden en collega-ondernemers.

Voorkom stagnatie, zeg ja tegen innovatie, nieuwe energie en vertrouwen!

Kom erachter of jij mijn hulp kunt gebruiken en plan via onderstaande knop een gesprek in samen. 

Doel/resultaat: Vertrouwen, motivatie en geloven in wat je doet. Altijd een maatje die jou bemoedigt, met je mee denkt en met nieuwe ideeën of passende oplossingen komt. Meer creativiteit, energie en actie in jouw bedrijf.

Duur: 3, 6 of 12 maanden, met sowieso 1 maand proeftijd. Niet goed geld terug, beloofd

Hoe? Jij krijgt toegang tot het exclusieve Support-nummer, wat je altijd mag gebruiken. Daar kun jij altijd, 24-7, terecht en zal ik er altijd persoonlijk voor jou zijn. Ik ben er voor jou, jij zit in mijn team. Samen gaan we nóg harder groeien! 

ps. Wist je dat ik dit ook aanbied voor teams en organisaties? Neem hier een kijkje als je dat interessant vindt en schroom zeker niet om dit te delen met managers of teamleiders die jij in je netwerk hebt. Dat maakt mij ontzettend blij! Liefs

Mijn belofte

Als ik jouw coach of Luisterend Oor word, kan ik je 1 ding beloven: het wordt 1 groot avontuur waarin we onszelf gaan verbazen. Vanaf het moment dat jij ‘ja’ zegt, zit je in mijn team, ga ik je uitdagen, bundelen we onze krachten en gaan we samen zo iets moois neerzetten, dat we het zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Mijn coaching is energie, verbinding, liefde en creativiteit. We gaan de diepte in en van daaruit omhoog. Zo hoog als wij willen. Jij krijgt mijn volledige aandacht en het is mijn doel om jou en jouw leven écht in het zonnetje te zetten.

 

Kennismaken?

Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak hier je interesse kenbaar. 

11 + 13 =

Leuk dat je een kennismaking inplant. De kennismaking vindt telefonisch plaats. Ik bel jou op het afgesproken moment. Kun je geen geschikt moment vinden of lukt het niet? Mail dan naar simone@siemwork.nl 

Siemwork
Make the dream work

E-mail: simone@siemwork.nl
Telefoon: 06-83982901
KVK: 74879162