Referenties

Mijn naam is Simone Francooijs en op deze pagina geef ik een kijkje in dingen die anderen over mij en over Siemwork zeggen. Om zo een beter beeld te geven wat je van Siemwork en samenwerken met mij kunt verwachten. Omdat ik er heilig in geloof dat er geen beter bewijs is van mijn werk dan positieve terugkoppelingen van klanten. Verzameld in de loop der jaren van mijn werkende leven.

Wegens privacy zijn sommige uitspraken geannonimiseerd en niet te herleiden naar de persoon.

The simple compliments mean the most:

100%

Op Siemwork kan je bouwen. Als zij iets oppakt gaat ze er 100% voor. Zij gaat het aan en maakt het met volharding af. 

Interesse

Simone helpt vanuit haar oprechte interesse, intentie en overtuiging. Dat maakt haar uniek!

Partner

In Siemwork vind je een gesprekspartner & sparringpartner. Simone is van nature gericht is op écht luisteren en meedenken. Met een flexible manier van denken.

Open houding

Door Simone haar open houding, durf ik mijzelf ook kwetsbaar op te stellen, waardoor je sneller en betere resultaten boekt.

Wat een vindingrijkheid!

warmte

Met haar warme persoonlijkheid, humor en creativiteit kun Simone echt iets voor anderen betekenen.

Gelijkwaardigheid

Simone werkt vanuit gelijkwaardigheid. Zij is van nature geneigd om de problemen of vraagstukken van een ander te spiegelen aan haarzelf, waardoor je je begrepen voelt. Je staat er niet alleen voor, maar doet het samen!

Verhelderend

Siemwork biedt verhelderende uitwerkingen op ‘complexe vraagstukken’.

oplossingsgericht

Siemwork werkt oplossingsgericht. In contact met anderen gaat bij haar meteen de oplossingsmodus aan. Praktisch en met improvisatietalent. On the spot analyseren en acties aanrijken, dat is wat zij ontzettend goed kan.

Motivator

Simone is een echte stimulator/motivator. Zij geeft net dat ‘ene zetje’ in de juiste richting.

Luisteren

Simone kan goed luisteren en kan zich goed inleven in de behoefte van een ander. In combinatie met haar creativiteit leidt dit tot originele en verassende plannen/ideeën die aansluiten op wat de klant nodig heeft.

Als Simone de kamer binnenkomt gebeurt er iets met de sfeer.

Enthousiast

Simone haar eindeloze enthousiasme is heerlijk om mee te werken of bij in de buurt te zijn.

Inleving

Simone gaat mee in de gedachtegang van anderen en maakt iets snel eigen. Hierdoor kan zij voor veel verschillende typen mensen iets kan betekenen.

Intellect & Intuïtie

Simone helpt anderen vanuit haar intellect (doen met het hoofd), maar begint dat hulpproces vanuit haar intuïtie (intentie vanuit het hart).

Oprecht

Simone is oprecht. Zij zegt wat ze denkt en durft zich daarnaast ook kwetsbaar op te stellen.

Dit was wat anderen over mij zeggen, vinden of denken. Uiteraard kun je dit ook zelf beleven of testen. Plan dan gewoon eens een vrijblijvend en gratis gesprek aan. Dan maken we kennis!