Over Siem(work)

Siemwork is er voor een wereld met meer werkplezier. Voor iedere ondernemer en elke organisatie. Want werkplezier is meetbaar. Meer werkplezier leidt tot aantrekkelijkere organisaties, beter benut potentieel en daarmee betere resultaten.

Ik geloof in werkplezier. Door te doen waar je voor gemaakt bent. Iedereen en elke organisatie heeft een talent en verlangen. Het is de kunst om dit boven tafel te krijgen en vorm te geven. Zodat ook je datgene kunt doen waar je van overtuigd bent en op jouw manier beter in bent dan wie of welk bedrijf dan ook.

Van jongs af aan loopt er al een duidelijke rode draad door mijn leven. De rode draad van streven naar (werk)plezier en (werk)geluk. Een streven dat terug komt uit mijn eigen leven, maar ook een streven dat zich vertaalt in mijn visie op organisaties. 

In mijn voorgaande banen of functies kon ik dit niet (voldoende) realiseren. Dus heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Met Siemwork leg ik de verbinding tussen ondernemen, proces- en verandermanagement en plezier. Zodat ik niet alleen mijn eigen droom verwezenlijk, maar ook die van andere ondernemers, bedrijven of organisaties.

Het houdt voor mij niet op bij dromen, maar draait juist om het realiseren van deze dromen.
Siemwork m
akes the dream wórk.

Plezier heeft mij en organisaties zoveel gebracht en dat gun ik jou ook. Met Siemwork hoop ik net dat ene zetje te zijn wat jouw bedrijf nodig heeft om de stap te wagen. De stap richting meer geluk en betere resultaten.

Ben jij ook die onderneming die écht de transitie wil maken? Klik dan hier voor een vrijblijvend gesprek! Ik help graag om door middel van meer werkplezier de volledige potentie uit jezelf, je team of je organisatie te halen. 

Siem(work) in het kort

Ik ben een snelle denker, speels, sprankelend, energiek, levendig, spontaan, praktisch, gretig, avontuurlijk en fantasierijk. Met een heldere visie en gevoel voor de richting waarin dingen zich moeten ontwikkelen. Plannen maken is mijn lust en mijn leven. En ik wil mijn steentje bijdragen aan de wereld.

Het is mijn droom om plezier door te geven en als een olievlek te verspreiden. Door te leren en te laten zien hoe anderen dit plezier ook kunnen ervaren.  Het houdt voor mij niet op bij dromen, maar begint bij het daadwerkelijk werkend maken van deze dromen. Make the dream work.

Vooruitgang

Ik werk vanuit optimisme en vooruitgangs-denken. Met de nodige realiteitszin en rationaliteit.

Conceptueel

Ik denk in verbanden en breng verschillende ideeën en benaderingen samen. Ik word enthousiast als ik concepten met elkaar kan verbinden.

Hoog tempo

Ik ben op mijn best met een hoog tempo en goede planning. Ook al kan ik soms plotseling een andere richting in slaan en hierdoor verwarring scheppen.

Zelfstandig

Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor mij belangrijke waarden.

Actief

Ik heb een actieve geest die constant heen en weer springt tussen verschillende ideëen en verzin daarmee altijd iets nieuws en creatiefs.

Vernieuwend

Ik hou van nieuwe richtingen, nieuwe keuzemogelijkheden en een nieuwe aanpak.

Perfectie

Ik ben kritisch en wil altijd beter. Het is mijn streven om voor het beste van het beste te gaan.

Plannen 

Plannen maken voor de toekomst doe ik het allerliefst. Brainstormen, bedenken en nieuwe informatie vergaren maakt me intens gelukkig! 

Plezier is voor mij niet alleen een verschijnsel, maar ook een noodzaak. Het heeft een strategisch doel, namelijk de optimale benutting van potentie. En daarmee het behalen van maximale resultaten.

Kennismaken

9 + 5 =