1 op 1 op:

Confettivrijdag!

Team met Siem

Hoi, leuk dat je hier bent! Mijn naam is Simone en ze noemen me ook wel Siem. Ik heb altijd een hoofd vol ideeën en inspiratie voor nieuwe dingen. Als een soort confettikanon. Maar ik help ook graag! Daarom: confettivrijdag. Één dag in de week waarin ik aan de slag ga met joú! Jouw plannen, jouw dromen, jouw wensen of jouw vragen. Het maakt me blij om anderen te zien groeien en draag daar graag mijn steentje aan bij. Op confettivrijdag ben ik jouw team!

Tijdens ons uurtje, half uurtje of langer (of korter) mag je me alles vragen wat je wilt! (zie hiernaast inspiratie;))

 

Zin om jouw plannen, dromen of (stille) wensen waar te gaan maken en te gaan doenSchrijf je dan hieronder in. Op vrijdag, bij mij aan de keukentafel, via Zoom, Teams of Videobellen. Actie en duidelijkheid gegarandeerd. Plus, na afloop vat ik jouw plan samen in een mooi aandenken. Voor thuis (of in je broekzak).

2x€56 voor 2×45 minuten excl. btw (21%). Maar het mag dus ook 1x of 3x:)

Waar kan ik bij helpen?

 • Je hebt een plan
 • Je hebt geen plan
 • Je wilt een bedrijf beginnen
 • Je bent een bedrijf begonnen
 • Je hebt een bedrijf maar wilt een ander bedrijf
 • Je hebt teveel ideeën
 • Je hebt geen ideeën
 • Je wilt een feest organiseren
 • Je zoekt een geboortekaartje
 • Je wilt zelf een nieuwe geboorte
 • Je wilt een nieuw interieur
 • Je zit in mineur
 • Je zoekt een maatje
 • Je hebt een team
 • Je hebt geen team
 • Je team is geen team
 • Je mist plezier
 • Je zoekt vertier
 • Je wilt, zoekt, mist, hebt, bent (niet)

Iedereen heeft een droom. Schroom niet. Maak ‘m waar.