Programma's voor energie, creatie, vertrouwen en verbinding

Meteen van gedachten wisselen?

belmailkom

Telefoon: 06-83982901
E-mail: simone@siemwork.nl
Bezoek: Paradiso Hedel

Anders kijken naar je personeel en naar elkaar

In deze programma’s leren teamleden naar zichzelf te kijken en daarna elkaar te vinden. Want de grootste dingen ontstaan als je  goed kunt samenwerken. Met jezelf en met elkaar. 

Teamtraining

✓ Start-sessie
✓ 2 uur live online training

Thema’s : werkplezier, verbinding, creativiteit of energie

Resultaat: Persoonlijk actieplan voor elk teamlid

€ 750 per team

Integraal teamtraject

✓ 1x Start-sessie
✓ 1x Live dagdeel
✓ Online scan voor deelnemers
✓ Teamanalyse (+ eindgesprek)
✓ Adviesrapport

Resultaat: teaminzicht en teamplan voor meer gezamenlijk plezier en impact

€ 2750 per traject

z

Abonnement

✓ 2-wekelijks (online) inloopspreekuur
✓ Maandelijkse tips
✓ Tussentijdse analyse
✓ Adviesrapport

Resultaat:  Persoonlijke begeleiding voor medewerkers, minder stapelstress, meer motivatie

€ 3075 per kwartaal


Meer effectiviteit, meer creativiteitmeer pleziermeer samenwerken. Blij samen werken. Dat betekent innovatie, motivatie, productiviteit, commitment, enthousiasme, passie, eerlijkheid, veiligheid. Blije mensen, goed werkgeverschap. Teams die bloeien, dat is waar ik, Simone, voor ga staan.

teamtraining 

Ahhh plezier! Wie wil er nou geen lol op de werkvloer, werken met zín en vanuit eigen kracht? Maar als het gaat om de persoonlijke benadering blijft het vaak stil wanneer we praten over ‘teambuilding. En toch is dat het startpunt voor elk goed lopend team: teamleden die er goed in zitten, weten wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Waarom beginnen we niet vanuit deze kracht?

Deze teamtraining gaat daarom om persoonlijk werkplezier. We bespreken verschillende thema’s en gaan vooral zélf aan de slag. Aan het einde van de training heeft elke deelnemer een inzicht in eigen werkplezier en een persoonlijk actieplan voor persoonlijke groei en (beter) samen werken. 

Het doel van de training is het verhogen van eigenaarschap voor persoonlijk werkplezier. De training creēert bewustwording van de eigen behoeften en  de eigen invloed daarop. Bijvangst: de training vergroot veranderbereidheid van de medewerkers. Handig voor verdere teamontwikkeling!

Duur: 2 uur

De training kan ook worden ingezet op specifieke thema’s rondom samenwerken, verbinding, creativiteit of energie. Klik hieronder voor contact, dan gaan we in gesprek!

Kom erachter welke training het beste is! 

 

Integraal teamtraject 

Samen werken! Dat is waar samenwerken echt over gaat. Niet altijd, 5 dagen per week of op elkaars lip, maar wel samen de klus klaren. Voor hetzelfde doel gaan en iedereen op zijn/haar best inzetten.

Dat is waar het Teamtraject over gaat. Meer verbinding binnen teams, weten van elkaar waar je goed in bent, hulp bij kunt gebruiken, wat je leuk vindt, waar je het voor doet elke dag en hoe je elkaar kunt versterken.

Het teamtraject tilt persoonlijk werkplezier naar teamverband. Het traject bestaat uit een live dagdeel waarin persoonlijk werkplezier wordt vertaald naar teamplezier en samenwerken. Teamleden gaan zelf en samen aan de slag met thema’s die gaan over persoonlijke doelen en als team tot bloei komen.

Na de live sessie doen alle teamleden een individuele online scan. Deze online scan onderbouwt wat er speelt persoonlijk en binnen het team. De sterke punten en de aandachtspunten.

Dit alles wordt gebundeld in een analyse, toegelicht in een eindgesprek en uiteindelijk samengevat in een adviesrapport, als kompas voor de verdere teamontwikkeling.

Het doel van de training is het verhogen van teampresteren, samen werken en verbinding. Vanuit persoonlijke behoeften en talenten de gezamenlijke impact vergroten. Uitermate geschikt voor de energie en motivatie binnen teams!

Duur: meerdere momenten

Kom erachter of dit traject bij je past! 

Mijn thema’s

Trainen vanuit mijn hart. Met een scherp oog, opmerkzaamheid en vol overgave. Dat is wat je krijgt. 100%

Waar ik in geloof

Ik geloof in ontladen, je hart (helemaal) veilig luchten, er niet alleen voor staan, maar samen doen. Ik geloof dat vertrouwde momenten van veiligheid, aandacht, een luisterend oor, meedenken gróót verschil maakt.

Ik zie dat hier vaak te weinig tijd voor is of wordt genomen. Ik zie dat we onze twijfels, gedachten, hoofdbrekers vaak voor onszelf houden. En ik zie dat het niet altijd (meteen) binnen de organisatie opgelost kan worden. En we het daarom niet doen. Terwijl het zo, zo belangrijk is. Voor persoonijk welzijn, het voorkomen van uitval en verloop en het verhogen van creativiteit, energie en vertrouwen.

Daarom ben ik het Reboost Abonnement gestart. Dit gaat niet over complimenten uitdelen, hoewel ik zeker geloof in bevestigen wat goed is, maar wel over legen en vullen. Ontladen en herladen. Een soort pitstop voor het hoofd. Met het Reboost Abonnement kunnen medewerkers laagdrempelig hun hart luchten bij een onafhankelijk en energiek aanspreekpunt.

Medewerkers kunnen kortdurend sparren (bijvoorbeeld veilig verhaal delen, advies vragen, tips en tricks bespreken of een plan van aanpak maken) en gaan herladen de deur uit.

 

Heb je geproefd aan onze samenwerking of geloof je in wat ik zojuist met je heb gedeeld en wil jij mij als continu oplaadpunt binnen jouw organisatie, voor jouw medewerkers? Dat kan.

Om de week kan ik een dagdeel van jouw organisatie zijn. Een dagdeel waarin ik praat met medewerkers, luister, vraag en meedenk over oplossingen voor cultuur- en structuurgerelateerde vraagstukken. Om zo blijvend de energie en het samen werken levend te houden. Ik leid jouw medewerkers op en steek hen aan met mijn mindset. Zodat zij op hun beurt het vuurtje weer kunnen verspreiden binnen jouw organisatie.

Voorkom stapelstress, zeg ja tegen innovatie, nieuwe energie en opluchting!

Kom erachter of dit abonnement bij je past!

Doel/resultaat: Opgeladen en opgeruimde medewerkers, enthousiasme, creativiteit, minder uitval, lager verloop, energie, tijdige signalen en vernieuwde ideeēn.

Duur: 1 dagdeel (a 3uur) per twee weken, waarbinnen elke medewerker een tijdstlot van 25 minuten kan reserveren

Hoe? Ik kom met liefde naar jullie toe voor een fysiek punt, maar beschik over een online systeem om dit veilig te realiseren.

Kennismaken?

Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak hier je interesse kenbaar. 

2 + 2 =

Leuk dat je een kennismaking inplant. De kennismaking vindt telefonisch plaats. Ik bel jou op het afgesproken moment. Kun je geen geschikt moment vinden of lukt het niet? Mail dan naar simone@siemwork.nl 

Siemwork
Make the dream wórk

E-mail: simone@siemwork.nl
Telefoon: 06-83982901
KVK: 74879162