Programma's voor werken vanuit motivatie, energie, creativiteit en vertrouwen

Meteen van gedachten wisselen?

belmailkom

Telefoon: 06-83982901
E-mail: simone@siemwork.nl
Bezoek: Vila Paradiso Hedel

Anders kijken naar jezelf en naar elkaar

In mijn programma’s leer ik teamleden naar zichzelf te kijken en van daaruit creativiteit en elkaar te vinden. Als energiek samenwerken jouw doel is, dan zijn mijn programma’s echt iets voor jou. Samen werken begint immers bij zelf weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Doen jullie mee?

Teamtraining

✓ Start-sessie
✓ 2 uur live online training
✓ Gezamenlijke eindanalyse

Creatieve ondersteuning voor werkplezier, verbinding, impact en energie

Resultaat: Persoonlijk actieplan voor elk teamlid

€ 750 per team

Integraal teamtraject

✓ 1x Start-sessie
✓ 1x Live dagdeel
✓ Online scan voor deelnemers
✓ Teamanalyse (+ eindgesprek)
✓ Adviesrapport

Resultaat: teaminzicht en teamplan voor meer gezamenlijk plezier en impact

€ 2750 per traject

z

Terugkerend Oplaadpunt

✓ 2-wekelijks (online) inloopspreekuur
✓ Maandelijkse tips
✓ Tussentijdse analyse
✓ Adviesrapport

Resultaat:  Persoonlijke begeleiding voor medewerkers, minder stapelstress, meer motivatie

NU geen € 3075, maar € 2625
per 3 maanden!! 


Meer effectiviteit, meer creativiteitmeer pleziermeer samenwerken. Dat betekent gegarandeerd meer innovatie, motivatie, productiviteit, commitment, enthousiasme, passie, eerlijkheid, veiligheid en blije medewerkers. En wat zal dit voor je klant doen denk je? Teams die bloeien, dat is waar ik, Simone, voor ga staan.

teamtraining 

Ahhh plezier! Wie wil er nou geen lol op de werkvloer, werken met zín en vanuit eigen kracht? Maar als het gaat om de individuele benadering blijft het vaak stil wanneer we praten over ‘teambuilding. En toch is dat het startpunt voor elk goed lopend team: teamleden die er goed in zitten, weten wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Waarom beginnen we niet vanuit deze kracht?

Deze teamtraining gaat daarom om persoonlijk werkplezier. We bespreken verschillende thema’s en gaan vooral zélf aan de slag. Aan het einde van de training heeft elke deelnemer een inzicht in eigen werkplezier en een persoonlijk actieplan voor persoonlijke groei en (beter) samen werken.

Het doel van de training is het verhogen van eigenaarschap voor persoonlijk werkplezier. De training creēert bewustwording van de eigen behoeften en  de eigen invloed daarop. Bijvangst: de training vergroot veranderbereidheid van de medewerkers. Handig voor verdere teamontwikkeling!

Duur: 2 uur

De training kan ook worden ingezet op specifieke thema’s rondom samenwerken, verbinding, creativiteit of energie. Klik hieronder voor contact, dan gaan we in gesprek!

Kom erachter welke training het beste is! 

 

Integraal teamtraject 

Samen werken! Dat is waar samenwerken echt over gaat. Niet altijd, 5 dagen per week of op elkaars lip, maar wel samen de klus klaren. Voor hetzelfde doel gaan en iedereen op zijn/haar best inzetten.

Dat is waar het Teamtraject over gaat. Meer verbinding binnen teams, weten van elkaar waar je goed in bent, hulp bij kunt gebruiken, wat je leuk vindt, waar je het voor doet elke dag en hoe je elkaar kunt versterken.

Het teamtraject tilt persoonlijk werkplezier naar teamverband. Het traject bestaat uit een live dagdeel waarin persoonlijk werkplezier wordt vertaald naar teamplezier en samenwerken. Teamleden gaan zelf en samen aan de slag met thema’s die gaan over persoonlijke doelen en als team tot bloei komen.

Na de live sessie doen alle teamleden een individuele online scan. Deze online scan onderbouwt wat er speelt persoonlijk en binnen het team. De sterke punten en de aandachtspunten.

Dit alles wordt gebundeld in een analyse, toegelicht in een eindgesprek en uiteindelijk samengevat in een adviesrapport, als kompas voor de verdere teamontwikkeling.

Het doel van de training is het verhogen van teampresteren, samen werken en verbinding. Vanuit persoonlijke behoeften en talenten de gezamenlijke impact vergroten. Uitermate geschikt voor de energie en motivatie binnen teams!

Duur: meerdere momenten

Kom erachter of dit traject bij je past! 

Binnen de teamtrainingen- en trajecten is altijd oog voor de mensen achter het collectief. Daarom is er altijd mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding. Het zal natuurlijk gaan, maar dan moet je wel weten dat het kan. Bij deze. Het kan. Altijd

Simone

Mijn thema’s

Teams klaarstomen voor het nieuwe werken, vanuit mijn hele hart. Met een scherp oog, opmerkzaamheid en vol overgave. Dat is wat je krijgt. 100%

RechargePoint

Één van de dingen waar ik in geloof is ontladen, je hart (helemaal) veilig luchten, er niet alleen voor staan, maar samen doen. Ik geloof dat vertrouwde momenten van veiligheid, aandacht, een luisterend oor, meedenken gróót verschil maakt.

Vaak zien we dat hier te weinig tijd voor is of wordt genomen. Ik zie dat we onze twijfels, gedachten, hoofdbrekers vaak voor onszelf houden. En ik zie dat het niet altijd (meteen) binnen de organisatie opgelost kan worden. En we het daarom niet doen. Terwijl het zo, zo belangrijk is. Voor persoonijk welzijn, het voorkomen van uitval en verloop en het verhogen van creativiteit, energie en vertrouwen.

Daarom is het Recharge Abonnement in het leven geroepen. Dit gaat niet alleen over complimenten uitdelen en bemoedigen, maar vooral over legen en vullen. Ontladen en herladen. Een soort pitstop voor het hoofd. Met het Recharge Abonnement kunnen medewerkers laagdrempelig hun hart luchten bij een onafhankelijk en energiek aanspreekpunt.

Medewerkers kunnen kortdurend sparren (bijvoorbeeld veilig verhaal delen, advies vragen, tips en tricks bespreken of een plan van aanpak maken) en gaan herladen de deur uit.

 

Zie jij dat jouw medewerkers of collega’s zo’n oplaadpunt wel kunnen gebruiken en geloof je in wat ik zojuist met je heb gedeeld? Dan kunnen wij een continu oplaadpunt binnen jouw organisatie, voor jouw medewerkers, faciliteren. 

Om de week ben ik met het Recharge Point een dagdeel beschikbaar voor jouw organisatie. Een dagdeel waarin ik praat met medewerkers, luister, vraag, maar ook energie geef, creativiteit geef en meedenk over oplossingen voor cultuur-, structuur- en innovatiegerelateerde vraagstukken. Om zo blijvend de energie en het samen werken levend te houden. Ik leid jouw medewerkers op en steek hen aan met mijn mindset. Zodat zij op hun beurt het vuurtje weer kunnen verspreiden binnen jouw organisatie.

Voorkom stapelstress, zeg ja tegen innovatie, nieuwe energie en opluchting!

Het Recharge Point wordt aangeboden i.s.m. The Satisfactory ProjectEen collectief van gedragswetenschappers die zich richten op de mens in werkcontext.

Doel/resultaat: Opgeladen en opgeruimde medewerkers, enthousiasme, creativiteit, minder uitval, lager verloop, bevlogenheid, energie, tijdige signalen en vernieuwde ideeēn.

Duur: 1 dagdeel (a 3uur) per twee weken, waarbinnen elke medewerker een tijdstlot van 25 minuten kan reserveren

Hoe? Ik kom met liefde naar jullie toe voor een fysiek punt, maar het Recharge Point beschikt over een online systeem om dit veilig te realiseren.

Kom erachter of dit abonnement bij je past!

Kennismaken?

Boek hieronder een telefonische kennismaking of laat me hier weten dat je interesse hebt

12 + 15 =

Leuk dat je een kennismaking inplant. De kennismaking vindt telefonisch plaats. Ik bel jou op het afgesproken moment. Kun je geen geschikt moment vinden of lukt het niet? Mail dan naar simone@siemwork.nl 

Siemwork
Make the dream wórk

E-mail: simone@siemwork.nl
Telefoon: 06-83982901
KVK: 74879162