Hulp om je leukste leven te leiden

Vrijheid is niet alleen voor ondernemers

Leven in vrijheid, op een manier die bij je past en de beste versie van jezelf zijn is niet alleen voor ondernemers! Daarom bied ik nu ook coaching, trajecten en meedenken aan voor iedereen die iets in zijn/haar leven anders wil. Niet naar je zin op je werk? Financieel ontevreden Weinig energie? Ik kan en wil je maar wat graag helpen om jou weer de regie over je eigen leven in handen te geven. Samen kijken we welk thema binnen jouw leven teveel energie vraagt, zodat jij dichter bij jezelf kunt komen en daarmee beter in je vel voor jouw omgeving. Benieuwd?

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek. Ik heb zin om met jou de wereld te verkennen! 

r

Thema Coaching

✓ Digitale deepdive
✓ Rapportage
✓ Live coaching

€ 750 ex btw

Resultaat: Verdieping op jouw thema, inclusief actieplan en een boost aan inspiratie en ideeën

 

VIPdag

✓ Live dag speciaal voor jou
✓ Visie op jouw toekomst
✓ Persoonlijk kompas
✓ Uitgewerkte actielijst

✓ Follow-up gesprek

€ 1075 ex btw

Resultaat: helder waar je voor staat, nieuwe energie, rust, vertrouwen en een concreet 3 maanden-plan

 

Drie maanden 1-1 coaching

✓ Om de week een sessie via Zoom
✓ 2 live strategiedagen
✓ Tussentijdse opdrachten
✓ Altijd appen/mailen: coaching wanneer jij dat nodig hebt
✓ Toegang tot mijn team


€3075 ex btw

Resultaat: Een uitvoerbaar leefplan wat past bij jou, je talent en je doelen.

Support abonnement

✓ Live kick-off
✓ Altijd appen: coaching wanneer jij dat nodig hebt
✓ Toegang tot mijn team

Eenmalig €375 + €175 per maand

Resultaat: Luisterend oor, motivatie, support, stok achter de deur, alles wat jij nodig hebt om op jouw koers te blijven


Mensen met wie ik werk zitten in mijn hart. mijn team. Zij zijn 1 van mij, ik denk ten alle tijden met ze mee en hun geluk is net zo belangrijk voor mij als voor henzelf. Samen laten we de wereld zien dat zij er zijn. Een team van mensen die bloeien, dat is waar ik, Simone, voor ga staan. Je bent meer dan welkom.

Support

Support is 1 van de belangrijkste waarden uit mijn programma’s. Ik geloof er heilig in dat iedereen op zijn/haar manier bijzonder en waardevol is. Iedereen heeft waarde, iedereen heeft iets unieks en bijzonders te bieden aan deze wereld. Ook jij! Tijdens mijn programma’s  halen we dat ene stukje boven tafel en kijken we samen hoe we dát kunnen vergroten, in kunnen richten e aan de wereld kunnen laten zien. Samen, ik ben er🙂 

Siemwork Levensvreugde

Als voorspel op mijn programma’s werk ik met allerlei methodes om erachter te komen wat jij nodig hebt en hoe we dat voor kunnen geven.

Alles gericht op jou en jouw stralen, jouw joyDaar heb ik bewust voor gekozen, omdat ik er heilig van overtuigd ben dat het allerbelangrijkste van leven is dat jij volledig in jouw kracht staat, dat je blij bent. Om van daaruit jouw plezier te delen. A joy shared, is a joy doubled. 

Enne, joy is dus niets zweverigs, maar juist heel concreet. Het gaat niet over iets ongrijpbaars wat toevallig voorbij waait, joy gaat over jouw ruimte innemen en gaan staan voor jouw leven zoals jij dat voor je ziet. Geluk is hét startpunt voor echt goed kunnen doen en een verschil kunnen maken. Daarom kan ik nog steeds niet begrijpen hoe het kan dat we geluk zo vaak vergeten als we praten over succesvol zijn. 

Het kan! Plan daarom jouw kennismakingsgesprek in en ontdek hoe jij een stap kunt zetten richting dat leven.

In ons kennismakingsgesprek stel ik je vragen over jouw leven en wat jij belangrijk vindt. Ik laat je ‘scoren’ op verschillende thema’s en zet je in ieder geval al aan het denken over jouw voorkeursleven. Als moeder, partner, vriendin, vriend, zus, collega of dochter van… Als mens. 

Plan je gesprek, licht je leven door en kom er achter wat jou nog tegenhoudt voor het echte antwoord naar geluk. Tot snel!

 

thema coaching

Het leven kent allerlei verschillende thema’s. En voor iedereen in elke levensfase vraagt een ander thema de aandacht. Met mijn Thema-coaching geef ik jou alles wat je nodig hebt op jouw thema. Als veranderkundige en fulltime levensgenieter zijn dit mijn specialiteiten:

* Komen tot een passend, vernieuwend en haalbare lifestyle die aansluit op wie jij bent, wat je kunt en wat jij wilt
* Uitwerken van wat jou uniek maakt
* Een concreet plan om dit te vertalen in de praktijk

Ik bouw levens vanuit joúw wensen, jouw waarden, wat jij belangrijk vindt en wie jij bent. Als ik jouw coach word, kan ik je 1 ding beloven: het wordt 1 groot avontuur waarin we onszelf gaan verbazen. Vanaf het moment dat jij ‘ja’ zegt, maken wij een knallende start en heb jij zeker weten een persoonlijk kompas waarop jij kunt gaan varen.

Mijn coaching is energie, verbinding, liefde en creativiteit. We gaan de diepte in en van daaruit omhoog. Zo hoog als wij willen. Ik verdiep me in korte tijd volledig in jou en jouw leven en help jou aan jouw richting.

Ik denk niet dat je hierna nog zonder mij wil, maar dat zien we vanzelf;) Hoe dan ook hou ik contact met jou, want na deze thema coaching plannen we sowieso een vervolgafspraak in waarin we samen naar jouw acties kijken en brainstormen voor jouw vervolg.

Is dat niet fantastisch?

Samengevat ziet het er dus als volgt uit:

✓ Digitale deepdive
✓ Live coaching
✓ Persoonlijk kompas
✓ Concreet actieplan
✓ Afspraak voor ons Vervolggesprek

 €750 (excl btw)

Wil jij helderheid op 1 van bovenstaande thema’s? Doe het!  Klik hieronder voor contact, dan gaan we in gesprek!

vipdag

Deze hele dag is voor jou. Zodra je aankomt, laat ik je eerst even landen in mijn heerlijke plek. We beginnen met een check-in en kijken daarin samen hoe we het beste uit de dag kunnen halen: “Wat wil jij vandaag meenemen naar huis?” Is de vraag die centraal staat en daar blijven we de hele dag trouw aan.

De check-in bepaalt het tempo, want ik werk graag vanuit de energie van het moment. En ik geloof heilig in de werking daarvan. Zo kunnen we de dag in de hoogste versnelling gaan en vol gas plannen maken. Of juist volledig vertragen en de diepte in gaan om daar te vinden wat er speelt en nodig is.

Alles kan, jij bepaalt. Dat is de kern van de strategiedag. Daarbij heb ik natuurlijk mijn waaier aan thema’s met bijbehorende oefeningen, lessen, kennis en best practices. Dus welk onderwerp jij ook kiest; daar kunnen wij mee aan de slag.

Hoe dan ook, je wordt met open armen ontvangen en je zult voor 1 dag onderdeel zijn van ons mini-paradijs op aarde. Aan het einde van de dag ga jij naar huis met nieuwe energie, een duidelijke kijk op jouw toekomst en een passend plan waar je mee aan de slag kunt.

Ook daarna ben ik er nog voor je, omdat: once you’re in, you’re in. Zodra jij een trajec tmetmij aangaat zit jij in team Siem en hebben wij sowieso d emaand na jouw strategiedag contact.

Samengevat krijg jij het volgende:

✓ Online Kick-off sessie
✓ Live Strategiedag
✓ Helder waar je voor staat
✓ Duidelijk waar je naar toe wilt

✓ Nieuwe energie, meer rust en vertrouwen
✓  Uitgewerkt 3 maanden plan
✓  Een maand toegang tot mijn advies/support
✓  Afspraak voor ons vervolggesprek
✓  Voor altijd Team Siem

Investering €1075 (excl btw)

Wil jij een dag met mij aan de slag? Kies dan dit en gun jezelf een JOU-dag!

coaching

Als ik jouw coach word, kan ik je 1 ding beloven: het wordt 1 groot avontuur waarin we onszelf gaan verbazen. Vanaf het moment dat jij ‘ja’ zegt, zit je in mijn team, ga ik je uitdagen, bundelen we onze krachten en gaan we samen zo iets moois neerzetten, dat we het zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Mijn coaching is energie, verbinding, liefde en creativiteit. We gaan de diepte in en van daaruit omhoog. Zo hoog als wij willen. Jij krijgt mijn volledige aandacht en het is mijn doel om jou en jouw leven écht in het zonnetje te zetten.

Hoe het traject precies gaat lopen, zie je als we gaan beginnen. Maar we zoeken hoe dan ook de combinatie op van online en offline coaching en starten met een speciale Quick scan om te zien wat aandacht vraagt. Ik zet jou aan het werk met mijn methode en laat daar vervolgens mijn blik overheen gaan. Een afwisseling tussen zelfstandig en samen, wat sowieso resulteert in duidelijkheid in jouw wat, hoe en waarom. Met een persoonlijk actieplan met de stappen in de drie maanden die volgen. En je krijgt een persoonlijk kompas vol met mogelijkheden voor jouw leven, gebaseerd op alles van wat ik van jou gezien heb. Een kompas waar jij verder mee kan.

Ik denk niet dat je hierna nog zonder mij wil, maar dat zien we vanzelf;) Hoe dan ook hou ik contact met jou, want na dit traject plannen we sowieso een vervolgafspraak in waarin we samen naar jouw acties kijken en brainstormen voor jouw vervolg.

Is dat niet fantastisch?

Samengevat ziet het er dus als volgt uit:

✓ Online coaching 
✓ Live coaching
✓ Persoonlijk kompas
✓ Concreet actieplan
✓ Afspraak voor ons Vervolggesprek

3, 6 of 12 maanden

Vanaf €3075 (excl btw)

Kom jij in Team Siem? Doe het!  Klik hieronder voor contact, dan gaan we in gesprek!

 

Het mooiste is joy. Ik help jou daaromheen jouw leven te bouwen. Met een scherp oog, warmte en samen.
Dat is wat je krijgt. 100%

LuisterendOor

Ik geloof in het belang van samen doen. Een maatje hebben, kunnen ontladen, je hart luchten, sparren, een stok achter de deur, zelfvertrouwen. Ik geloof dat vrienden, familie, partners voor veel dingen belangrijk zijn, maar soms een tussenstap heel fijn is. Ik geloof dat een objectief, veilig luisterend oor, iemand die met je meedenkt en er voor je is, gróót verschil maakt.

En toch zie ik het ons allemaal zelf doen. Natuurlijk we zitten in vriendschappen, appgroepjes of sportclubs. Maar onze echte echte twijfels, gedachten, hoofdbrekers, onzekerheden of dilemma’s houden we vaak voor onszelf. Soms omdat we niet durven, soms omdat we de ruimte niet in willen nemen en soms omdat we denken de ander tot last te zijn. Terwijl het zo, zo belangrijk is. Voor persoonijk welzijn, groei, geluk en het verhogen van onze creativiteit, energie en vertrouwen. Samen doen werkt! Zonder daarin je zelfstandigheid te verliezen.

Daarom ben ik het Support Abonnement gestart. Met het Support Abonnement heb jij altijd iemand bij wie je je hart kunt luchten of terecht kunt. Zonder dat je daar iets voor terug hoeft te doen. Een soort pitstop voor het hoofd. Een onafhankelijk, creatief, liefdevol en energiek aanspreekpunt.

Het idee van Het Support Abonement is dat het er altijd is. Het Luisterend Oor is altijd bereikbaar om veilig je verhaal te delen, advies vragen of tips en tricks bespreken tot volmondig je frustratie, twijfels en spanning eruit gooien. Zodat je herladen verder kunt, met een duidelijke next step.

Mis jij een onvoorwaardelijk oplaadpunt, of heb lijkt het je fijn een frisse wind te ontmoeten die met je meedenkt en er voor je is? Dat kan. Schrijf je dan in voor het Support Abonnement.

Vanaf dan ben ik jouw maatje. Voor vraagstukken, maar ook voor het vieren van jouw successen, het aanmoedigen van jouw nieuwe plannen en het supporten van jouw ideeën!  Ik luister, denk mee over oplossingen en doe er alles aan om jouw vertrouwen en geluk hoog te houen. Ik leid je op en steek je aan met mijn mindset. Zodat jij op jouw beurt het vuurtje weer kunt verspreiden in jouw omgeving, gezin, vrienden, familie, collega’s of collega-moeders.

Voorkom dat je leven uit je vingers glipt, zeg ja tegen nieuwe energie en vertrouwen!

Kom erachter of jij mijn hulp kunt gebruiken en plan via onderstaande knop een gesprek in samen. 

Doel/resultaat: Vertrouwen, motivatie en geloven in wat je doet. Altijd een maatje die jou bemoedigt, met je mee denkt en met nieuwe ideeën of passende oplossingen komt. Meer creativiteit, energie en actie of rust in jouw leven.

Duur: 3, 6 of 12 maanden, met sowieso 1 maand proeftijd. Niet goed geld terug, beloofd

Hoe? Jij krijgt toegang tot het exclusieve Support-nummer, wat je altijd mag gebruiken. Daar kun jij altijd, 24-7, terecht en zal ik er altijd persoonlijk voor jou zijn. Ik ben er voor jou, jij zit in mijn team. Samen gaan we voor nóg meer geluk!

ps. Wist je dat ik dit ook aanbied voor teams en organisaties? Neem hier een kijkje als je dat interessant vindt en schroom zeker niet om dit te delen met managers of teamleiders die jij in je netwerk hebt. Dat maakt mij ontzettend blij! Liefs

Kennismaken?

Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak hier je interesse kenbaar. 

15 + 8 =

Leuk dat je een kennismaking inplant. De kennismaking vindt telefonisch plaats. Ik bel jou op het afgesproken moment. Kun je geen geschikt moment vinden of lukt het niet? Mail dan naar simone@siemwork.nl 

Siemwork
Make the dream work

E-mail: simone@siemwork.nl
Telefoon: 06-83982901
KVK: 74879162