Hoe kan ik teams helpen?

5x Teamsessies

Met balans tussen verstand, creativiteit en intuïtie kan ik op verschillende manieren teams helpen (groeien). Ik ben sterk in verbinding, innovaties, (proces)veranderingen en plezier! Hieronder staan de 5 manieren waarop ik teams help. Buiten dat kan er nog zoveel meer. Kijk maar: meer.

1

Aan de slag met het Werkplezier Canvas

Het effect van werkplezier blijft mij verwonderen. Tijdens mijn Werkplezier Sessie vertel ik alles over dat werkplezier en ontdek je de kansen op individueel- en teamniveau. Hierbij gebruik ik mijn eigen interactieve Werkplezier Canvas. Dé manier om laag- en hooghangend fruit op het gebied van teampresteren te ontdekken.

 

2

Werkgeluk tekenen

Een goede sfeer binnen het team is één van de belangrijkste elementen voor samenwerken en samen tot resultaat komen. Misschien wel het belangrijkste! En dat begint bij jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt is de start waarmee je de verbinding met anderen kunt maken. In de Werkgeluk Tekenen Sessie maken teamleden een Werkgeluksschilderij en voeren hierover een gesprek met het team. Zo ontstaat een  gezamenlijk beeld wat eenieder gelukkig maakt en wat kan bijdragen aan geluk op het werk, leren teamleden elkaar beter kennen en ontstaat verbinding. Plus gegarandeerd plezier.

3

Siemwork als Mystery Guest 

Een lach maakt blij, stemt vrolijk, ontspant, werkt aanstekelijk, is gezond en positief. Lachen verbindt! Met de Mystery Guest in jouw wekelijkse teamkoffie, overleg of bijpraatje krijgen we die lach zéker boven tafel en schud je de boel weer eens flink op. De Mystery Guest kan in allerlei verschillende verschijningen optreden, maar kan zich ook aanpassen aan jouw wensen. 

4

Mijn inhoudelijke Teamsessies

Ook met inhoudelijke vraagstukken begeleid ik teams. Mijn specialiteiten liggen hierbij op procesoptimalisaties en innovaties. Optimaliseren en aan het denken zetten kan ik met mijn scherpe en frisse blik als de beste. Als jij met jouw team op zoek bent naar een nieuw idee of manier van werken, dan steek ik jullie graag aan!

5

Siemwork als Bloeiende Cultuur Trainer

Joy is het mooiste wat er is! Met Joy en een Bloeiende Cultuur staat een team volledig AAN. En hier help ik jouw team graag bij als Blooming Culture Trainer (Bloeiende Cultuur Trainer dus) van de Joyfulness Coöperatie aan de hand van de Joyfulness Teamscan. Met aandacht voor de balans tussen Zelf Groeien en Samen Bloeien. En onderwerpen als identiteit, creativiteit en intensiteit (impact). Met behulp van een anonieme vragenlijst én een interactieve ervaring krijg je als team inzicht in de huidige status, maar ook de kansen en risico’s worden duidelijk. Na de Joyfulness Teamsessie kun jij aan de slag met de potentie op mens-, team- en organisatieniveau!