Wie is Siem?

Op een rij:

 • Ondernemer en oprichter van Siemwork
  Met plezier zoveel mogelijk unieke organisaties, ondernemers, teams, mensen tot stand brengen. 
 • Dagelijkse inspiratie @dearyoudogood
  Ontstaan op instagram. Motivatie, support, verenigen, inspiratie
 • TeamTrainer @Siemwork en @Joyfulness
  Teams en organisaties helpen richting groei en bloei door middel van intuïtie, creativiteit en verbinding
 • Ondernemerscoach:
  Zoveel mogelijk ondernemers stimuleren naar een authentiek ondernemerschap vol vertrouwen
 • Positief, creatief, open, avontuurlijk, plannen maker!
 • Sparringpartner voor iedereen

Levensloop:
Geboren in Delft, gewoond in de kielzoog van Rotterdam en aan het Scheveningse strand, voor de liefde verhuisd naar Nijmegen, en uiteindelijk ons paradijs gevonden tussen de fruitbomen vlak naast Den Bosch Vila Paradiso. Een plek waar de deuren altijd open staan en jij altijd welkom bent voor een kop koffie of thee uit de voorraadkast.

Bedrijfskundige van origine met een master in Supply Chain Management. Proceskundige dus, met een hart voo mensen. Oprichter van Siemwork, waarin ik al mijn kennis, energie, creatie, intuïtie en passie kwijt kan. Ik maak niet alleen blij, maar om in balans te blijven maak ik ook. Ik schrijf, maak (geboorte)kaartjes en hoop de wereld te kunnen veroveren met compassie. Ik ben dankbaar voor mijn vrijheid, en wil niets liever dit ook aan anderen te geven. Mijn hart is groot en mijn talent om te helpen (groeien) misschien nog wel groter. In ons paleis, maar ook oon online ben ik er voor jou. Kom als je het nodig hebt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Team Siem.

Wat is Siemwork?

Op een rij:

 • Missie:
  Zoveel mogelijk mensen blij maken. Zoveel mogelijk mensen met plezier op het werk of in ondernemerschap. Bedrijven, teams, mensen laten groeien.
 • Waarom?
  Ik geloof dat de wereld toe is aan vertrouwen, plezier en welzijn. Aan goed doenIk wil werken aan een wereld waarin de mensheid blij, energiek, levenslustig, stralend en gezond is. Ik wil elke dag opstaan voor een wereld waarin iedereen doet wat ‘ie leuk vindt en waar hij/zij goed in is. Zodat de wereld groeit en weer glimlacht. En daarmee teams, organisaties of mensen weer tot bloei komen.
 • Hoe?
  Door bij mezelf te beginnen. Te werken vanuit mijn hart. En daarmee te stralen, energie uit te stralen. En deze energie over te kunnen brengen. Door met een open vizier te kijken naar de mens, talent en passie. En van daaruit teams, organisaties, ondernemingen of bedrijven te laten groeien! 
 • Wat?
  Blij maken & Blij maken:
  Ik maak blij door 
  Verandermanagement, teamsessies, 1 op 1 coaching en trajecten. Ik maak in de vorm van schrijfwerk, (geboorte)kaartjes en innovatieve businessplannen.

Aan jou:
Siemwork is er voor een wereld met meer plezier. Voor ieder mens, elk team en elke organisatie. Siemwork gelooft in een wereld waarin talent weer tot bloei komt en we kleurrijk door het leven mogen gaan. 

Belofte

Met mij werken brengt  ideeën, creativiteit, energie, passie en verbinding . Ik breng een maatje, positiviteit en inspiratie. En combineer dit met mijn kunde. Praktisch en vreugdevol. Inhoudelijk heb ik kennis van ondernemerschap, innovatie, processen, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Als mens ben ik een verbinder, motivator en prettige sparringspartner.

Qua type projecten word ik enorm blij van groei!  Teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of organisatieontwikkeling. In de vorm van verandertrajecten, teamsessies, creatieve workshops en 1 op 1 begeleiding.

Siemwork
Make the dream wórk

E-mail: simone@siemwork.nl
Telefoon: 06-83982901
KVK: 74879162