Wie is Siem?

Puntsgewijs:

 • Ondernemer en oprichter van Siemwork
  Zoveel mogelijk (werk)plezier brengen aan organisaties, ondernemers, zelfstandigen, teams, u en jij.
 • Leuk leven @doenwatjeleukvindt
  Ontstaan op instagram. Schrijfwerk, tips, delen en inspireren. 
 • Trainer @joyfulness
  Teams en organisaties helpen richting groei en bloei door middel van intuïtie, creativiteit en verbinding
 • Positief, creatief, open, avontuurlijk, plannen maker!
 • Sparringpartner voor iedereen!

Levensloop:
Geboren in Delft, gewoond in de kielzoog van Rotterdam en aan het strand Scheveningen, voor de liefde verhuisd naar Nijmegen, en op het punt te verhuizen naar Den Bosch. Bedrijfskundige van origine met een master Supply Chain Management op zak. Sinds een jaar eigenaar van Siemwork, waarin ik mijn verstand, creativiteit en intuïtie bij elkaar breng. Ik maak niet alleen blij, maar om in balans te blijven maak ik ook. In de vorm van schrijfwerk en spelen met kleuren (zie mijn instagram). Ik ben dankbaar voor deze vrijheid, en wil niets liever dit ook aan anderen te geven. Ik heb een groot hart en groot talent om te helpen (groeien)! 

Wie is Siemwork?

Puntsgewijs:

 • Missie:
  Dit jaar meer dan 200 mensen blij maken. Zoveel mogelijk mensen met plezier naar werk en op werk. Bedrijven, teams, mensen laten groeien.
 • Waarom?
  Ik geloof dat de wereld toe is aan blijheid, vrolijkheid, welzijn. Ik wil werken aan een wereld waarin de mensheid blij, energiek, levenslustig, stralend en gezond is. Ik wil elke dag opstaan voor een wereld waarin iedereen doet wat ‘ie leuk vindt en waar hij/zij goed in is. Zodat de wereld groeit en weer glimlacht. En daarmee teams, organisaties of mensen weer tot bloei komen.
 • Hoe?
  Door bij mezelf te beginnen. Te werken vanuit mijn hart. En daarmee te stralen, energie uit te stralen. En deze energie over te kunnen brengen. Door met een open vizier te kijken naar de mens, talent en passie. En van daaruit teams, organisaties, ondernemingen of bedrijven te laten groeien! 
 • Wat?
  Blij maken & Blij maken:
  Ik maak blij door 
  Verandermanagement, teamsessies, 1 op 1 coaching en workshops. Ik maak blij in de vorm van schrijfwerk en spelen met kleur. 

Aan jou:
Siemwork is er voor een wereld met meer plezier. Voor ieder mens, elk team en elke organisatie. Siemwork gelooft in een wereld waarin talent weer tot bloei komt en we kleurrijk door het leven mogen gaan. 

Belofte

Met mij werken brengt  ideeën, creativiteit, energie, passie en verbinding . Ik breng een maatje, positiviteit en inspiratie. En combineer dit met mijn kunde. Praktisch en vreugdevol. Inhoudelijk heb ik kennis van ondernemerschap, innovatie, processen, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Als mens ben ik een verbinder, motivator en prettige sparringspartner.

Qua type projecten word ik enorm blij van groei!  Teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of organisatieontwikkeling. In de vorm van verandertrajecten, teamsessies, creatieve workshops en 1 op 1 begeleiding.