Welke workshops geef ik?

4x Workshops

Delen doe ik graag. Kennis, inspiratie, tips, inzichten, levenslessen, wijze lessen, ervaringen, energie, plezier. En in mijn workshops deel ik het allemaal!  Hieronder staan de 4 workshops die ik geef:

1

Plezier op Werk: check

Wat als werken leuk is? Plezier in je werk en op je werk? Dat kan heus. En hoeft helemaal niet rigoreus te zijn. Het kan in elke baan of werksituatie. En jij gaat het vinden tijdens deze workshop. We gaan vooral veel lol en plezier maken tijdens deze 1,5 uur. Zo loop jij na 1,5 uur niet alleen met een goed plan de deur uit, maar ook met een grote glimlach en heel veel zin, energie en motivatie!

2

Ondernemerschap kickstart

Ja jij wordt ondernemer! En dat is natuurlijk helemaal niet spannend, en helemaal niet nieuw, en het maakt je natuurlijk helemaal niet benauwd? Of toch misschien een beetje? Nou mij in ieder geval wel! Toen, toen ik net begon. En nu soms nog steeds. Maar het kan wel en het is mij ook gelukt! Daarvoor heb ik alle basisingrediënten die voor mij gewerkt hebben verzameld. En die deel ik in deze workshop allemaal! En daarna zet ik je aan het werk, zodat jij tot een plan komt. Een plan dat klopt met jouw wens, de markt en talenten. Toekomstbestendig en passend bij jouw grote droom!

3

Ondernemersplezier: aan

Even pauze tussen het rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Zodra je binnenkomt druk ik op jouw pauzeknop en zet ik je stil. Stil bij alle activiteiten waar je als ondernemer mee te maken krijgt, waar je energie van krijgt en waarvan niet, hoe je deze activiteiten met plezier kunt doen en hoe je al het rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan slim kunt indelen. Dit wordt vooral heel leuk! En als ik de playknop weer indruk zodra jij de deur uit wandelt, doe je dat met blijdschap en handvatten voor slagvaardigheid. 

4

Een (verf)streepje voor

Creativiteit maakt mij vrij en blij! En daar help ik jou bij. Met een Canvas voor je neus maak ik je vrij van oordelen, angsten en verwachtingen. En kom je weer tot leven! Ik geef je alles om jouw creativiteit te prikkelen: inspiratie, motivatie, energie, glitters of confetti. Gegarandeerd een workshop vol enthousiasme, creativiteit en jouw leidraad voor geluk(kig leven).